Torna la Fira de la Botifarra de la Garriga

0
Fira_de_la_Botifarra

La Garriga torna a celebrar la Fira de la Botifarra, un esdeveniment que pretén promoure el comerç local i promocionar el municipi. A partir d’un dels productes més emblemàtics del poble –la botifarra- la fira donarà a conèixer aquesta tradició garriguenca i oferirà tot un conjunt de propostes lúdiques i culturals. Després de l’èxit assolit l’any passat, la Fira vol promocionar la botifarra de la Garriga com a producte autòcton de qualitat i, alhora, donar a conèixer la tradicional elaboració d’aquest embotit al municipi.

La Fira arriba els propers 16 i 17 de febrer

La 2a edició de la Fira de la Botifarra es farà els propers 16 i 17 de febrer al centre de la Garriga, on el públic hi trobarà diverses parades amb els productes de cansaladeries, d’establiments de proximitat i de productors locals i comarcals. El sector de la restauració i l’Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga també participaran activament en l’esdeveniment i oferiran tastets gastronòmics.

La inauguració de la 2a Fira de la Botifarra tindrà lloc dissabte 16 de febrer a les 12 hores, a la plaça de Can Dachs. L’acte, amb parlaments de diverses autoritats, comptarà també amb la presència del fondista Ramon Parellada.

Un cap de setmana ple d’activitats

Durant tot el dissabte i diumenge al matí, les persones visitants podran gaudir d’una oferta gastronòmica diversa i de qualitat i, alhora, descobrir els principals atractius turístics del municipi. La Fira inclourà activitats culturals, com un cercavila dels Gegants i els Bastoners de la Garriga, on també es ballarà el Ball de Cintes del municipi. Altres propostes seran els tallers de preparació artesanal de botifarres i diverses activitats infantils.

Una altra de les novetats serà l’espectacle Acorar, de la companyia mallorquina Produccions de Ferro, que, després de nombrosos premis i èxits als escenaris de les Illes i de Barcelona, aterrarà a la Garriga el proper 16 de febrer. Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles i pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca.

Durant tota la setmana prèvia a la Fira, els establiments de restauració del municipi que col·laboren amb la fira oferiran una degustació de la botifarra de la Garriga. Tota la informació sobre la 2a Fira de la Botifarra de la Garriga es pot trobar al web municipal (www.lagarriga.cat), i als comptes de Facebook i Twitter de l’Ajuntament.

OAMC

Programa_Fira_de_la_Botifarra_01

Programa_Fira_de_la_Botifarra_02

Article anteriorLa Garriga viu una rua de Carnestoltes ben lluïda
Article següentUDC la Garriga diu prou a la corrupció
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.