La 42a edició de la Viladrau-La Garriga ja és una realitat

0
Viladrau_la_Garriga_2013

Aquest diumenge dia 10 de febrer, l’endemà mateix de Carnestoltes, va tenir lloc la tradicional travessa entre Viladrau i la Garriga, en la que ja és la quaranta-dosena edició d’una caminada de 32 quilòmetres, amb uns desnivells de pujada de 425 metres i uns altres de baixada de 1.000 metres. Tot plegat, sortint des de Viladrau ben d’hora al dematí –a dos quarts de sis en punt- per posar rumb a la Garriga, cadascú al seu ritme.

981 participants han estat, al final, els valents que han fet realitat una travessa que passa per Sant Segimon, el Pla de la Calma i Tagamanent i que, tot i patir l’inevitable fred del mes de febrer, no han hagut de suportar temperatures sota zero de passades edicions. Això sí, les sis parades amb avituallaments disposades al llarg del trajecte de ben segur que han ajudat a més d’un a seguir caminant fins el final.

Fotografia de capçalera: Núria Masó

Resta de fotografies: Laura Ferrandis

IMG_6925

IMG_6928

IMG_6937

IMG_6944

IMG_6948

IMG_6952

Article anteriorRenfe tancarà l’accés directe a les andanes de l’estació
Article següentLa Garriga viu una rua de Carnestoltes ben lluïda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.