Seguiment destacat de la vaga contra la LOMCE a la Garriga

0
villa_romana

La vaga d’estudiants convocada des del passat dimarts com a mostra de rebuig  a l’esborrany de la Ley Orgánica para la  Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE), promogut pel Ministerio de Educación y Deporte que encapçala el ministre del Partido Popular José Ignacio Wert, ha tingut un seguiment destacat entre els almunes dels centres educatius de secundària i de cicles formatius de la Garriga.

Segons informava avui l’Infogar, en el cas de l’Institut Vil·la Romana, un 90% dels alumnes de tercer d’ESO a segon de batixillerat, així com tots els dels cicles formatius han secundat avui  la vaga, i en el cas de l’altre centre de secundària, l’institut Manuel Blancafort, el seguiment s’ha situat en el 85 %

 

Article anteriorIII Setmana del Món de l’Institut Vil·la Romana
Article següentRenfe tancarà l’accés directe a les andanes de l’estació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.