III Setmana del Món de l’Institut Vil·la Romana

0
140

El departament de geografia i història de l’institut Vil·la Romana de la Garriga organitza del 8 al 15 de febrer la III Setmana del Món, una de les setmanes monogràfiques que han esdevingut un dels eixos del Projecte Educatiu del centre.

Segons s’indica des de l’institut, aquestes setmanes “Es dediquen a les diferents àrees del coneixement, de manera més intensiva, i en les que hi ha participació activa de l’alumnat, aprofundiment de la matèria i aportació d’experts que col·laboren amb el centre”.

 

 Aquest curs té com a acte més destacat la conferència que Gonzlo Bernados, professor de Departament de teoria econòmica de la UB i col·laborador de 8TV, RAC1 i TV3, pronunciarà el proper divendres 8 de febrer, titulada “Parlem de la crisi”.

A continuació podeu veure la resta de programació prement-hi a sobre:

programaci_setmana_mn

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.