Es recupera i es torna a penjar l’estelada robada

0
Estelada_recuperada

L’estelada de la Garriga que va desaparèixer dilluns a la nit ja torna a estar penjada a l’entrada del poble. Aquesta s’ha recuperat gràcies a la col·laboració d’un ciutadà, que la nit de dilluns va veure com quatre individus retiraven la bandera. Aquest veí, a qui l’Ajuntament agraeix aquest gest, va demanar als individus que no s’emportessin l’estelada, que va aconseguir recuperar.

Poques hores després de rebre l’estelada, que ha estat lliurada aquest matí a la Policia Local, l’Ajuntament ha tornat a instal·lar-la a la rotonda de la carretera de Ribes, just a la cruïlla amb el carrer de Guifré.

L’estelada es va col·locar a l’entrada del poble el passat 1 de febrer, un acte en què hi van assistir representants polítics municipals i membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la Garriga. La instal·lació de l’estelada es va aprovar al Ple municipal del passat mes de setembre.

 

Article anteriorEnsopegades inèdites al futbol sala
Article següentIII Setmana del Món de l’Institut Vil·la Romana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.