Ensopegades inèdites al futbol sala

0
Jornada_11

Va ser el Sàhara, finalment, qui va acabar amb la perfecció de Moya Advocats després d’onze jornades de lliga i 30 de 30 punts, alhora que TJ Automoció també va treure els colors a Assessoria Congost després de cedir tan sols un empat en el que portem de Lliga d’Hivern de Futbol Sala a la Garriga. Els grans beneficiats de tot plegat, doncs, els TJ, que retallen distàncies i se situen en tercer lloc.

Així doncs, Moya va cedir un empat a 6 gols contra el Sàhara, però segueixen primers amb 31 punts, seguits d’Assessoria, que va perdre el seu primer partit per 5 a 7 contra TJ, que ara s’apropa a 4 punts seu.

En tercera posició hi segueix Little Italy després de perdre per 1 a 5 contra El Trull, que ara comparteix puntuació amb els de la pizzeria… i també amb United, que va guanyar per 3 a 2 al Barri de Dalt. Sí, triple empat entre els quarts i els sisens, però també entre els setens i els novens, en aquest cas a 21 punts, doncs a Sàhara i Barri de Dalt se’ls uneix El Pont de Can Noguera després del 3 a 0 davant L’Illot F.C., que segueixen amb 12 punts i últim classificat del Grup A.

Per altra banda, al Grup B, Aston Birra va guanyar 4 a 3 a Kalypolis i segueixen primers, mentre que els seus rivals en aquesta onzena jornada ja són els únics sense puntuar després que El Moble aconseguís els seus primers tres punts a costa del Bar La Plaça (2 a 4).

No la toquem segueix l’estela d’Aston Birra amb 16 punts i avança Planet Bikes després de guanyar-los per un ajustat 4 a 5. Ara, doncs, Planet Bikes és tretzè però no se sent inquietat pels Black Mambas, que van empatar amb Coemmo a quatre gols i segueixen catorzens amb 11 punts. Els mateixos, de fet, que Shalke Temeto, que aquest cop sí que es va desfer del F.S. Kanilla, també per 4 gols a 5.

La classificació d’aquesta zona de la taula no s’ha mogut gens i el Barla segueix dissetè amb 5 punts, els mateixos que Kanilla, mentre que El Moble surt del pou i ja té els seus primers 3 de la lliga. El Kalypolis, com ja hem dit, segueix cuer amb 0.

Article anteriorAquesta nit ja han robat l’estelada de la Garriga
Article següentEs recupera i es torna a penjar l’estelada robada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.