Ensopegades inèdites al futbol sala

0
128

Va ser el Sàhara, finalment, qui va acabar amb la perfecció de Moya Advocats després d’onze jornades de lliga i 30 de 30 punts, alhora que TJ Automoció també va treure els colors a Assessoria Congost després de cedir tan sols un empat en el que portem de Lliga d’Hivern de Futbol Sala a la Garriga. Els grans beneficiats de tot plegat, doncs, els TJ, que retallen distàncies i se situen en tercer lloc.

Així doncs, Moya va cedir un empat a 6 gols contra el Sàhara, però segueixen primers amb 31 punts, seguits d’Assessoria, que va perdre el seu primer partit per 5 a 7 contra TJ, que ara s’apropa a 4 punts seu.

En tercera posició hi segueix Little Italy després de perdre per 1 a 5 contra El Trull, que ara comparteix puntuació amb els de la pizzeria… i també amb United, que va guanyar per 3 a 2 al Barri de Dalt. Sí, triple empat entre els quarts i els sisens, però també entre els setens i els novens, en aquest cas a 21 punts, doncs a Sàhara i Barri de Dalt se’ls uneix El Pont de Can Noguera després del 3 a 0 davant L’Illot F.C., que segueixen amb 12 punts i últim classificat del Grup A.

Per altra banda, al Grup B, Aston Birra va guanyar 4 a 3 a Kalypolis i segueixen primers, mentre que els seus rivals en aquesta onzena jornada ja són els únics sense puntuar després que El Moble aconseguís els seus primers tres punts a costa del Bar La Plaça (2 a 4).

No la toquem segueix l’estela d’Aston Birra amb 16 punts i avança Planet Bikes després de guanyar-los per un ajustat 4 a 5. Ara, doncs, Planet Bikes és tretzè però no se sent inquietat pels Black Mambas, que van empatar amb Coemmo a quatre gols i segueixen catorzens amb 11 punts. Els mateixos, de fet, que Shalke Temeto, que aquest cop sí que es va desfer del F.S. Kanilla, també per 4 gols a 5.

La classificació d’aquesta zona de la taula no s’ha mogut gens i el Barla segueix dissetè amb 5 punts, els mateixos que Kanilla, mentre que El Moble surt del pou i ja té els seus primers 3 de la lliga. El Kalypolis, com ja hem dit, segueix cuer amb 0.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.