Aquesta nit ja han robat l’estelada de la Garriga

0
Estelada_robada_05-02-2013

Poc més de tres dies és el que ha durat la bandera estelada hissada el passat divendres a una de les rotondes que donen la benvinguda al poble, concretament la de la cruïlla entre la carretera de Ribes i el carrer Guifré, doncs aquesta nit algú ja l’ha despenjada d’amagat. Veïns de la zona asseguren que aquest nou acte vandàlic contra els símbols independentistes del poble, sempre votats i ratificats per majories amplíssimes en plens municipals, s’ha d’haver produit pels volts de les onze de la nit, ja que poc després la bandera ja no hi onejava.

La instal·lació de l’estelada, doncs, tot i comptar amb aquesta majoria plenària, sembla que no serà respectada per una minoria contrària a l’exercici del dret democràtic garriguenc i sorprèn la despreocupació i impunitat amb la que han actuat en hores tan transitades, a diferència de les vegades que s’havia pintat o arrencat les senyals de Municipi per la independència de les entrades nord i sud del poble, sempre de matinada.

Falta saber, a partir d’ara, si l’Ajuntament prendrà mesures per restaurar la bandera o evitar nous furts, o si l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga en proporcionarà una de nova per a mantenir viva la voluntat de la major part de forces polítiques del poble, que es varen manifestar inequívocament arran de la moció presentada pel grup de Solidaritat Catalana per la Independència.

Article anteriorL’Olímpic conquereix Taradell
Article següentEnsopegades inèdites al futbol sala
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.