Es presenta la nova temporada del Teatre de la Garriga

0
presentaci_temp_12-13

El proppassat dissabte 2 de febrer es va presentar la nova temporada d’espectacles del Teatre de la Garriga-El Patronat pel període febrer-juny 2013, amb un escpectacle a càrrec de The Wandering Orquestra, que va començar a la plaça de l’Església i que va conduir al públic fins al teatre, lloc on es feia la presentació.

Aquesta va comptar amb la intervenció del regidor de Cultura, Albert Benzekry, així com de Joan Monells i M. Dolors Ventós (Nats Teatre), Bernat Cabré (Escolania Parroquial) i Antoni Pardo (Grup de Teatre de l’Esplai). També es va comptar amb la presència de diversos artistes locals.

Segons informa l’Ajuntament, “La nova temporada recull propostes diverses, que van des del teatre professional a l’amateur, passant per espectacles de dansa i musicals”.

Així les coses, aquesta començarà amb l’espectacle Acorar, que arribarà a la Garriga, el proper 16 de febrer, després d’haver estat premiada i reconeguda a escenaris de les Illes i de Barcelona. “Acorar és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles i pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca”.

Les creacions d’artistes locals també tindran un paper destacat. Per exemple, la companyia Nats Teatre oferirà l’obra Espectres de Shakesperare, inspirada en diverses obres del cèlebre autor anglès, i l’Escolania Parroquial portarà a l’escenari Un record, un tresor: Narcisa Freixas, un concert-espectacle que repassarà l’obra d’aquesta compositora i pedagoga musical molt vinculada a la Garriga. Una altra obra amb ànima local serà Un fanàtic del Barça, que interpretarà el Grup de Teatre de l’Esplai.

espectacle_carrerEntre els espectacles professionals destaca la comèdia 3,2,1…, que parteix del retrobament entre dues amigues: una gerent intel·ligent i mesquina (Núria Valls) i una “filla de papà” sense ofici conegut (Helena Pla). Altres proposes són Amagatall, un espectacle de dansa atípic adreçat a un públic familiar; el concert de Stader Trio, un grup de cambra especialitzat en la interpretació històrica amb clarinets contralts del segle XVIII, i el concert de jazz de Giulia Valle Group. La programació també inclou l’obra de teatre Afterplay, amb els actors Pep Ferrer i Fina Rius, que interpreten una trobada fortuïta entre dos personatges de dues obres de Txèkhov. Per últim, la temporada presenta, com sempre, els espectacles infantils de Pati Mòbil.

Descomptes i abonaments, amb el carnet “Amics del Teatre”

El carnet “Amics del Teatre” és una de les novetats d’aquesta temporada. Es tracta d’una iniciativa que vol fidelitzar el públic i dinamitzar, alhora, el teatre, oferint avantatges tals com la possibilitat d’adquirir entrades a preus molt reduïts.

Podeu accedir a la programació completa prement sobre la imatge que segueix:

portada_teatre_12-13

Fotografies: OAMC

 

 

 

Article anteriorRècord de corredors a la Mitja
Article següentLa Garriga es prepara per celebrar el Carnaval
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.