Nova crida per recopilar imatges antigues de la Garriga

0
cartell_fotos

L’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de la Garriga torna a fer una crida per recopilar imatges antigues del municipi, concretament que estiguin relacionades amb la vida al poble fins als anys 50 i 60 del segle passat, amb la “ voluntat d’aprofundir en el coneixement rural del municipi”.

Preferiblement, les instantànies haurien de ser imatges familiars, dels treballs, carrers, festes o paisatges, imatges que “aportin nova informació sobre el passat agrícola de la Garriga”, i que passaran a formar part d’un arxiu fotogràfic sobre la Garriga rural.

Alhora, està previst que el material recopilat pugui fer-se servir en l’elaboració d’un audiovisual i d’un llibre sobre la història rural del poble.

Tota persona interessada a col·laborar amb aquesta iniciativa, ha de saber que la recollida de fotografies es farà tots els dimecres d’aquest mes de febrer, de les 9 a les 14 h., a l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament (quarta planta), i que les imatges es retornaran immediatament, un cop hagin estat digitalitzades, de manera que no s’hauran de deixar en dipòsit.

Per a més informació: patrimoni@ajlagarriga.cat / 93 860 50 50 (ext. 1321)

Article anteriorLa Garriga es prepara per celebrar el Carnaval
Article següentI Concurs de Poesia de Dones d’Ara
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.