L’Olímpic conquereix Taradell

0
logo_olimpic

Després de l’empat de la setmana passada, l’Olímpic la Garriga no es podia permetre una altra ensopegada, encara que l’empresa fos ambiciosa, al camp d’un Taradell còmodament situat a la setena posició de la taula. I així fou aquest cap de setmana, quan els garriguencs varen assaltar el poble osonenc davant la sorpresa dels locals i es varen endur uns tres punts vitals per les aspiracions de permanència a la Segona Catalana.

El partit el va dominar l’Olímpic de principi a fi i es va avançar al marcador amb un gol d’Alberto després d’una gran jugada de tot l’equip, tot i que ben aviat el Taradell va tornar a empatar en un bon contraatac. El mateix Alberto, però, tenia clar que la victòria era cabdal i va ser un malson per la defensa del Taradell fins que va provocar un penal, transformat pel sempre segur Josep Almeda. Era l’1 a 2 i el resultat ja no es va moure fins el final del partit.

Així doncs, i tot i que no es belluguen de la quinzena posició, l’Olímpic suma tres punts més per mantenir viu el somni de la permanència, que ara és a tan sols dos de distància. La setmana vinent, el Llicà d’Amunt C.E. visitarà la Garriga en una bona ocasió per seguir amb la bona ratxa de resultats.

Jornada_19_Res_i_Class

Jornada_19_Res

Article anteriorI Concurs de Poesia de Dones d’Ara
Article següentAquesta nit ja han robat l’estelada de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.