L’Olímpic conquereix Taradell

0
140

Després de l’empat de la setmana passada, l’Olímpic la Garriga no es podia permetre una altra ensopegada, encara que l’empresa fos ambiciosa, al camp d’un Taradell còmodament situat a la setena posició de la taula. I així fou aquest cap de setmana, quan els garriguencs varen assaltar el poble osonenc davant la sorpresa dels locals i es varen endur uns tres punts vitals per les aspiracions de permanència a la Segona Catalana.

El partit el va dominar l’Olímpic de principi a fi i es va avançar al marcador amb un gol d’Alberto després d’una gran jugada de tot l’equip, tot i que ben aviat el Taradell va tornar a empatar en un bon contraatac. El mateix Alberto, però, tenia clar que la victòria era cabdal i va ser un malson per la defensa del Taradell fins que va provocar un penal, transformat pel sempre segur Josep Almeda. Era l’1 a 2 i el resultat ja no es va moure fins el final del partit.

Així doncs, i tot i que no es belluguen de la quinzena posició, l’Olímpic suma tres punts més per mantenir viu el somni de la permanència, que ara és a tan sols dos de distància. La setmana vinent, el Llicà d’Amunt C.E. visitarà la Garriga en una bona ocasió per seguir amb la bona ratxa de resultats.

Jornada_19_Res_i_Class

Jornada_19_Res

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.