Rècord de corredors a la Mitja

0
Mitja_01

12.000 corredors han participat enguany a l’edició número vint-i-set de la Mitja Marató Granollers – Les Franqueses – La Garriga, establint el rècord de participació de la prova.

A partir de les onze del matí els primers corredors han arribat a la Garriga entrant per Ca n’Illa, i han recorregut els carrer Banys i Centre fins la plaça de l’Església -on han estat rebuts per l’speaker oficial Alfredo Codina– des d’on han enfilat cap el Passeig, que s’ha convertit en un riu de corredors, oferint als espectadors que es reunien per animar als atletes una imatge ben pintoresca. Arribats al carrer Guifré, han trencat mà dreta per agafar la carretera de Ribes de retorn a Granollers.

Si l’edició de l’any passat va ser dura per les baixes temperatures que es van registrar, la d’enguany ho ha estat per l’intens vent que ha bufat, sobretot a l’inici de la prova, ja que ho ha fet en direcció contrària a la dels corredors.

Un dels grans atractius d’aquesta Mitja era la previsible lluita entre el campió de l’any passat, el català Carles Castillejo, i el campió olímpic, l’ugandès Sthepen Kiproth. Ambdós han mantingut un duel molt interessant, un frec a frec constant que no s’ha resolt fins a la part final de la cursa, quan l’ugandès ha agafat uns quaranta metres d’avantatge a falta de només 3 km. Amb tot, Kiproth ha guanyat la prova (1:01:15) només tres segons per davant de Castillejo (1:01:18), que ha batut el rècord de Catalunya d’aquesta distància, vigent des de l’any 1988 en mans de Bartolomé Serrano.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat la keniana Jebichi Yator, amb un temps de 1:14:24.

Un any més la Mitja ha resultat un gran èxit. Èxit que no s’hagués assolit sense la destacada i indispensable col·laboració dels voluntaris.

Properament podreu veure la classificació definitiva de la Mitja en aquest enllaç.

Mitja_02

Mitja_03

Mitja_04

Mitja_06

Mitja_05

Article anterior“L’Esplai” de la gent gran, per a tothom
Article següentEs presenta la nova temporada del Teatre de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.