Cap de setmana farcit de bones pel·lícules a l’Alhambra

0
Tariq_Porter_03

Los miserables. El retorn de Tom Hooper darrera les càmeres després de fer-se amb quatre Oscars amb El discurs del rei no podia ser d’una altra manera. Los miserables és un film grandiloqüent, un d’aquells grans candidats a les estatuetes que compta amb un repartiment estel·lar que s’hi deixa la pell. Tècnicament impecable i artísticament indiscutible, aquesta nova superproducció britànica adapta l’obra de Victor Hugo amb tota la potència cinematogràfica que li correspon. Dues hores i mitja de metratge i la gravació musical en directe fan d’aquesta pel·lícula tot un espectacle.

Los miserables compta amb un repartiment ple de noms coneguts: Anne Hathaway, Hugh Jackman o Russell Crowe, entre altres, demostrant la seva valentia amb aquest atípic i naturalista musical. Rebut desigualment entre públic i crítica, la seva grandesa i durada pot arribar a embafar, tot i que es tracta, sens dubte, d’un film sòlid i meticulosament dirigit.

Pura vida. Excepcional documental el que arriba aquesta setmana al cinema Alhambra. Pura vida és la historia d’un rescat en què hi van col·laborar 12 dels més destacats alpinistes de diferents parts del món, enfrontant-se als cims de l’Annapurna. A qui havien de rescatar era al basc Iñaki Ochoa, un expert en grans cims que es trobava malferit a 7.400 metres. Aquest documental explica el transcurs del rescat i ens parla d’aquest important alpinista. Dirigit per Pablo Iraburu i Migueltxo Molina, Pura vida no és només història; també són bells paisatges, imatges hipnòtiques, i en definitiva una experiència cinematogràfica atípica i molt enriquidora. A més, a la sessió de dijous comptarem amb la presència d’un dels seus directors, amb qui es farà un col·loqui després de la projecció.

Podeu veure els horaris i la resta de la cartellera d’aquesta setmana del cinema Alhambra i més informació sobre les pel·lícules aquí.

Podeu sentir les ressenyes de Tariq porter a Ràdio Silenci aquí.

Article anteriorDebat entorn el sobiranisme al Ple municipal de gener
Article següentLa llibertat de premsa, columna vertebral de la llibertat d’expressió
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.