La Garriga instal·larà aquesta setmana una estelada a una rotonda

0
Estelada_rotonda_ANC

Rectificació: la bandera s’instal·larà aquesta setmana, en principi abans de la Mitja Marató de diumenge, però encara no se sap el dia exacte. Quan ho sapiguem del cert ho publicarem. Finalment l’acte de presentació serà divendres dia 1 a les 12 del migdia.

L’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga va proposar la instal·lació de dues senyals a les entrades nord i sud del poble per remarcar la seva adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència i, assumint-ne tots els costos, aquestes varen esdevenir reals el dimarts dia 16 d’octubre.

Després de diversos atacs vandàlics a sengles senyals –guixades diverses vegades i descalçades-, aquestes segueixen d’empeus gràcies al voluntariat de les JERC i ben aviat tindran una nova companya: una estelada a la rotonda de la cruïlla entre la carretera de Ribes i el carrer Guifré –davant del restaurant La Cabaña- que també ha aconseguit finançar la gent de l’ANC.

El Consistori, també en Ple municipal i per àmplia majoria, va aprovar la instal·lació d’aquesta bandera estelada a la rotonda, que finalment es col·locarà, en principi, entre divendres i dissabte, amb l’objectiu que estigui llesta i ben visible de cara a la Mitja Marató de diumenge i per la Fira de la Botifarra, l’onze i dotze de febrer.

Imatge: Cartell amb fotomuntatge de l’ANC per recollir fons

Article anteriorL’Ajuntament arranjarà la teulada malmesa de la Doma
Article següentParlem amb els responsables de “El Informer de la Garriga”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.