Èxit del Primer Aplec d’Hivern de la Sardana de la Garriga

0
aplec_sardanes_2013

Més de 400 sardanistes es van reunir el passat diumenge al pavelló de Can Noguera per ballar i escoltar sardanes al so de les cobles Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell. La sardana de concurs, titulada “Cantem i Ballem”, del compositor Rossend Palmada, va ser ballada per 14 colles, que van obtenir cadascuna un premi per la seva participació. Un dels moments més esperats va ser la interpretació de la sardana “L’Aplec de la Garriga” del mestre Ramon Vilà, tocada de conjunt per les dues cobles, sardana d’una gran sonoritat i molt airosa que va treure tothom a ballar.

A la mitja part l’organització va convidar tothom a berenar coca, xocolata i moscatell, així com es van sortejar diversos premis cedits per establiments com Disterri, Bonàrea La Garriga o el Balneari Blancafort. Mentre es ballaven sardanes, la mainada va poder realitzar manualitats sardanistes a càrrec de dues monitores, així com qui va voler es va informar de la sectorial “Sardanes per la Independència” de l’Assemblea Nacional Catalana, que va muntar un punt informatiu dins l’aplec. Es van repartir centenars d’adhesius amb la paraula independència que van lluir a la solapa la majoria d’assistents a l’acte.

Atesa l’alta participació en el que ha estat el primer Aplec d’Hivern de la Sardana i la bona valoració que en va fer el públic, la junta de l’Agrupació sardanista repetirà l’aplec l’any vinent.

Agrupació Sardanista La Garriga

Fotografia: Ramon Ferrandis

Article anteriorAquesta lliga de moment és cosa de dos
Article següentSabem el què és?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.