Empat sense gols de l’Olímpic aquest cap de setmana

0
logo_olimpic

Una jornada més, el primer equip de l’Olímpic la Garriga s’ha quedat a les portes de sumar tres punts que serien vitals per aconseguir la permanència a la Segona Catalana, cosa que està resultant tant difícil com es preveia. Després de l’empat d’aquest cap de setmana, doncs,  els garriguencs segueixen en zona de descens a tres punts de la promoció i a cinc del tretzè classificat, l’Oar Vic, que seria el primer equip en salvar la categoria.

Aquesta vegada el rival de l’Olímpic era el Palau Solità i Plegamans F.C., que visitava la Garriga com a cinquè classificat, i va presentar un partit molt dur i igualat, com mostra el marcador inicial, que no es va moure en tot el partit, fins arribar al 0 a 0 final. Un punt i a esperar el proper enfrontament.

Així les coses, l’equip garriguenc haurà de suar encara de valent si vol salvar la categoria i seran vitals els enfrontaments directes amb els rivals més propers a la classificació. No és el cas, però, del proper partit de la dinovena jornada que els enfrontarà al Taradell U.D., que és setè amb 30 punts. Si l’Olímpic esgarrapa un bon resultat  el cap de setmana vinent podria inclús sortir de la zona de descens directe.

Jornada_18_Class_i_Res

 

Jornada_18_Partits

Article anteriorEl Concert de la Candelera serà aquest diumenge
Article següentAquesta lliga de moment és cosa de dos
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.