Aquesta lliga de moment és cosa de dos

0
Jornada_10

Els darrers resultats de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga són incontestables, com també ho és una classificació tossuda en col·locar Moya com el rival invencible i Assessoria Congost com el renovat aspirant a fer-se amb un títol que tantes vegades va ser seu i que tant de temps fa que se’ls resisteix. És així: Moya ha guanyat els deu partits que ha jugat i Assessoria tan sols ha cedit un empat. Els demés, força lluny.

Tant és així que Little Italy, que és el tercer classificat, ja és a sis punts del segon i tots els demés equips punters van a remolc dels imparables capdavanters, que no afluixen. Està clar que sis punts no en són tants, però la realitat és que serà difícil que Moya i Assessoria punxin, doncs resolen amb solvència els seus partits.

D’aquesta manera, entre el tercer i el novè classificat només hi ha una distància de quatre punts i cada setmana la classificació es pot moure. El desè, L’Illot F.C., de moment es queda més despenjat amb 12 punts i tres equips del Grup B ja en tenen més que ells, com és lògic pel canvi de nivell dels grups. Així doncs, a falta de completar-se l’onzena jornada de lliga, TJ Automoció és quart amb 21 punts, empatat amb Barri de Dalt. El Sàhara és sisè amb 20, l’United setè amb els mateixos punts que El Trull, 19, i El Pont de Can Noguera novè amb 18.

Les coses en aquest segon grup també aniran agafant forma conforme vagin passant les jornades, però de moment l’encapçala Aston Birra amb 15 punts, seguit de Planet Bikes amb 14 i No la toquem amb 13. Black Mambas els segueix la pista amb 10 punts i just a sota, amb 8, hi té Shalke Temeto i Coemmo. El Barla i Kanilla s’estanquen en els 5 punts i Kalypolis i El Moble encara no han puntuat.

Article anteriorEmpat sense gols de l’Olímpic aquest cap de setmana
Article següentÈxit del Primer Aplec d’Hivern de la Sardana de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.