Presentació del documental “Pura vida” al cinema Alhambra

0
Presentaci_PURA_VIDA

El proper dijous dia 31 de gener a les 20’30 h. es presentarà al Cinema Alhambra de la Garriga el documental PURA VIDA, que tracta sobre l’operació de rescat de l’alpinista Iñaki Ochoa, que també es podrà veure els dies 1, 2, 3 i 4 de febrer.

Per aquesta presentació es comptarà amb la presència d’un dels directors, Migueltxo Molina, que vindrà a la Garriga des de Pamplona expressament per a l’ocasió.

Però aquest acte no constarà, només, de la presentació, sinó que, a més, es farà un sorteig de dues nits a un allotjament rural a Navarra, un sorteig de llibres, etc. i, posteriorment, i haurà un sopar / col·loqui amb el director al restaurant La Garrafa, a 50 mts del cinema.

Esperem que us resulti atractiva la proposta i feu el màxim de difusió entre la vostra gent.

Sinopsi del documental:

A la cara sud de l’Himàlaia, a 7.400 metres d’altura, un alpinista comença a trobar-se malament. El seu company dóna el crit d’alarma i s’inicia una de les operacions de rescat més increïbles de la història de la serralada. Iñaki Ochoa de Olza és l’alpinista que es va posar malalt mentre ascendia l’Annapurna, considerat un dels cims més perillosos del món, en què el 40% de les persones que intenten coronar-lo perden la vida durant el camí. Pura vida reconstrueix una missió de rescat sense precedents, una operació que va aglutinar 8 persones procedents de llocs molt diferents del món però amb una cosa en comú: una passió sense límits per les muntanyes que escalen i, sobretot, uns principis i valors que defineixen la manera única, intensa, i moltes vegades incompresa, amb què han decidit viure les seves vides.

Vull saber-ne més.

Article anteriorRessenyem les pel·lícules d’aquesta setmana al cinema Alhambra
Article següentOrdre del dia del Ple ordinari del 30 de gener
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.