Ordre del dia del Ple ordinari del 30 de gener

0
Ple_juliol

El proper dimecres 30 de gener l’Ajuntament de la Garriga celebrarà una sessió ordinària del Ple, a partir de les 19,30 h. a la Sala de Plens del Consistori.

Aquest n’és l’ordre del dia:

1.-Aprovació acta sessió anterior

2.-Despatx d’Ofici

3.- Acceptació de les subvencions del Departament d’Ensenyament per a l’Escola Bressol Municipal Les Caliues i l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich, corresponents al curs 2011/12.

4.- Modificació de l’acord d’imposició d’una sanció per infracció lleu en la prestació del servei de recollida i transport de residus sòlids urbans i recollida i neteja del mercat municipal de la Garriga

5.- Conveni sobre pagament del preu just i interessos meritats per la finca expropiada del carrer Bages mitjançant compensació de crèdits.

6.- Aprovació inicial de la modificació dels estatuts de l’OAMC.

7.- Nomenament dels membres del Consell Consultiu de l’OAMC.

8.- Desestimació d’al·legacions i aprovació definitiva de la RLT de l’exercici 2013.

9.- Modificació de l’Ordenança Municipal P04, reguladora dels preus públics corresponents al lloguer dels diferents espais del Teatre de la Garriga, El Patronat; i de la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal Núria Albó.

10.  Aprovació del pla econòmic financer a 1 any, de conformitat amb l’article 23.4 de la llei orgànica 2/2012, de 27 d’abril, d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

11.  Donar compte de l’informe de la Intervenció i Tresoreria municipal relatiu al compliment de la llei de mesures de lluita contra la morositat a 31 de desembre de 2012.

12.  Aprovació de la moció institucional a favor de la finalització de tot l’Arc Mediterrani i inversió en transport ferroviari bàsic.

13.  Mocions

14.  Precs i Preguntes

Article anteriorPresentació del documental “Pura vida” al cinema Alhambra
Article següentCesc Gay presenta “Una pistola en cada mano” a l’Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.