El fenomen “Informer” ja ha arribat a la Garriga

0
Informer_la_Garriga

Fa poques setmanes unes joves alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona varen tenir la idea de posar a disposició dels seus companys estudiants una eina a través de Facebook que els permetés dir de forma anònima tot allò que no s’atrevien a pronunciar en veu alta i en persona i la iniciativa les té absolutament desbordades, doncs la seva pàgina El Informer de la UAB ja té més d’11.000 seguidors i el Twitter 1.800. La idea, com moltes de les que triomfen de la nit al dia, és ben simple i sorgeix de la sèrie de televisió nord-americana Gossip girl: l’usuari pot enviar un missatge a l’administrador de la pàgina i aquest el publicarà de forma anònima al seu mur per tal que tothom el pugui llegir.

Lluny de quedar en una moda localitzada a la UAB, el fenomen “Informer” s’ha estès a una velocitat diabòlica, com ja ens té acostumats l’insaciable món d’internet, i ja hi ha rèpliques a la Universitat de Barcelona (9.400 fans), Pompeu Fabra (5.700) o Girona (5.400), entre moltes d’altres que s’han apuntat al sovint conflictiu món de les xafarderies.

Òbviament, una moda com aquesta té possibilitats gairebé infinites i fa tan sols quatre dies ha arribat també a la Garriga de la mà d’uns desconeguts. El més sorprenent de tot és que, en tan sols 96 hores ja acaricien gairebé els 600 seguidors a Facebook i tot apunta a que encara poden ser-ne molts més.

Així que, ja saps: si tens un missatge d’amor que no t’atreveixes a fer arribar al seu destí, l’Informer de la Garriga ho pot fer per tu. O, sinó, sempre pots passar una estona divertida llegint les fantasies, els desitjos o les declaracions d’amor dels altres usuaris!

Article anteriorNova concentració a la Garriga a favor de la Declaració de Sobirania
Article següentEnfront el paternalisme, participació i transparència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.