El fenomen “Informer” ja ha arribat a la Garriga

0
132

Fa poques setmanes unes joves alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona varen tenir la idea de posar a disposició dels seus companys estudiants una eina a través de Facebook que els permetés dir de forma anònima tot allò que no s’atrevien a pronunciar en veu alta i en persona i la iniciativa les té absolutament desbordades, doncs la seva pàgina El Informer de la UAB ja té més d’11.000 seguidors i el Twitter 1.800. La idea, com moltes de les que triomfen de la nit al dia, és ben simple i sorgeix de la sèrie de televisió nord-americana Gossip girl: l’usuari pot enviar un missatge a l’administrador de la pàgina i aquest el publicarà de forma anònima al seu mur per tal que tothom el pugui llegir.

Lluny de quedar en una moda localitzada a la UAB, el fenomen “Informer” s’ha estès a una velocitat diabòlica, com ja ens té acostumats l’insaciable món d’internet, i ja hi ha rèpliques a la Universitat de Barcelona (9.400 fans), Pompeu Fabra (5.700) o Girona (5.400), entre moltes d’altres que s’han apuntat al sovint conflictiu món de les xafarderies.

Òbviament, una moda com aquesta té possibilitats gairebé infinites i fa tan sols quatre dies ha arribat també a la Garriga de la mà d’uns desconeguts. El més sorprenent de tot és que, en tan sols 96 hores ja acaricien gairebé els 600 seguidors a Facebook i tot apunta a que encara poden ser-ne molts més.

Així que, ja saps: si tens un missatge d’amor que no t’atreveixes a fer arribar al seu destí, l’Informer de la Garriga ho pot fer per tu. O, sinó, sempre pots passar una estona divertida llegint les fantasies, els desitjos o les declaracions d’amor dels altres usuaris!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.