Nova concentració a la Garriga a favor de la Declaració de Sobirania

0
Concentraci_Sobirania

Aquest dimecres 23 de gener, poques hores després que el Parlament de Catalunya aprovés la Declaració de sobirania del poble català, més de 200 persones, convocades per l’ANC de la Garriga en una convocatòria coorganitzada amb l’AMI a nivell nacional, s’han trobat a la plaça de l’església a les 7 del vespre.

Després d’exposar el resultat de la votació de la declaració, una representació de l’ANC garriguenca ha llegit el manifest de suport a la declaració que ha acabat amb la frase, independència és llibertat, Catalunya nou Estat.

A continuació, la coral de l’ANC de la Garriga, dirigida pel mestre Jaume Ilari, ha entonat l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors, que ha estat cantat per tots els presents. La representació de l’Ajuntament ha estat encapçalada per l’Alcaldessa Meritxell Budó, acompanyada dels regidors Joan Esteban, Jordi-Eduard Perales, Albert Benzekry i Sergi Serrano, que ocupaven un lloc destacat a l’escenari al costat dels membres de l’ANC.

L’ANC de la Garriga ha repartit a tots els presents adhesius amb el lema” In-de-pen-dèn-cia” adhesiu que tothom a lluït a la solapa.

Reproduïm sota aquestes línies el manifest de l’ANC i l’AMI.

Concentraci_Sobirania_MANIFEST

Article anteriorLa neu es queda a les portes de la Garriga
Article següentEl fenomen “Informer” ja ha arribat a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.