La neu es queda a les portes de la Garriga

0
132

 

Aquesta passada nit i matinada han estat unes les més fredes del què portem d’hivern (per no dir les que més). Mostra d’això ha estat la lleu enfarinada registrada a les cotes més altes de l’entorn del poble, com ho són el Puiggraciós, el Tagamanent, Sant Cristòfol de Monteugues o els Cingles de Bertí.

La previsió pels propers dies indica que la temperatura màxima es mantindrà estable fins el dissabte 26, i que la mínima baixarà, per ve que el sol s’imposarà. A partir de dissabte, però, les temperatures experimentaran un lleuger increment i es preveu que el diumenge 27 pugui ploure.

previsi

Fotografia: El Tagamanent vist des de Puiggraciós.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.