Primer aplec d’hivern de la sardana

0
cartell_APLEC_DHIVERN

Aquest diumenge 27 de gener ha estat la data escollida per a la celebració del primer aplec d’hivern de la sardana al nostre poble. La cita sardanista tindrà lloc a dos quarts de 5 de la tarda al pavelló de Can Noguera, que es preveu que s’ompli de sardanistes vinguts d’arreu del Principat.

L’alta participació en les activitats del 2012 ha fet que l’Agrupació Sardanista la Garriga organitzi un nou aplec, que anirà a càrrec de les cobles Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell. Aquestes formacions interpretaran un total de 17 sardanes, d’entre aquestes, cal destacar la sardana titulada “L’Aplec de la Garriga”, del compositor Ramon Vilà, que serà interpretada de conjunt per les dues cobles. Alhora, es podrà sentir la sardana “Aires Garriguencs”, composició de fina melodia i premiada com a sardana de l’any 1981, dedicada pel mestre Conrad Saló al nostre poble.

Els sardanistes que vulguin demostrar les seves habilitats podran fer-ho amb la sardana “Saltem i Ballem”, que ha estat la peça triada per al concurs de colles improvisades, que comptarà amb premi per a totes les colles participants. A la mitja part, l’organització convidarà tothom a coca i moscatell per endolcir la tarda.

Agrupació Sardanista la Garriga – www.agrupaciosardanista.entitats.lagarriga.cat

flyer_aplec

Article anteriorEl gimnasta Sergi Cruells rep el reconeixement de la Garriga
Article següentConcert benèfic de l’escola Tukupracum en benefici d’El Xiprer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.