El gimnasta Sergi Cruells rep el reconeixement de la Garriga

0
178

En Sergi Cruells és un jove gimnasta garriguenc de tan sols 11 anys que ahir dilluns dia 21 de gener va rebre un merescut homenatge a la seva trajectòria esportiva i als seus magnífics resultats. Sense anar més lluny, en Sergi ha estat proclamat recentment Campió de Catalunya i Subcampió d’Espanya de gimnàstica esportiva.

En un acte a la Sala de Plens de l’ajuntament de la Garriga, el jove esportista va estar acompanyat per la seva orgullosa família, així com per amics i coneguts que varen compartir l’experiència de Cruells en el món de la gimnàstica esportiva. En Sergi va assegurar que espera seguir assolint molts èxits, davant la presència de l’Alcaldessa, Meritxell Budó, el regidor d’Esports, Joan Esteban i del regidor d’Hisenda, Josep M. Torres.

Fotografia de l’OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.