El gimnasta Sergi Cruells rep el reconeixement de la Garriga

0
Sergi_Cruells

En Sergi Cruells és un jove gimnasta garriguenc de tan sols 11 anys que ahir dilluns dia 21 de gener va rebre un merescut homenatge a la seva trajectòria esportiva i als seus magnífics resultats. Sense anar més lluny, en Sergi ha estat proclamat recentment Campió de Catalunya i Subcampió d’Espanya de gimnàstica esportiva.

En un acte a la Sala de Plens de l’ajuntament de la Garriga, el jove esportista va estar acompanyat per la seva orgullosa família, així com per amics i coneguts que varen compartir l’experiència de Cruells en el món de la gimnàstica esportiva. En Sergi va assegurar que espera seguir assolint molts èxits, davant la presència de l’Alcaldessa, Meritxell Budó, el regidor d’Esports, Joan Esteban i del regidor d’Hisenda, Josep M. Torres.

Fotografia de l’OAMC

Article anteriorConcentració de suport a la declaració de sobirania
Article següentPrimer aplec d’hivern de la sardana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.