Concentració de suport a la declaració de sobirania

0
ANC_sobirania_gen_2013_BQ

L’ANC la Garriga convoca a tothom a concentrar-se demà dimecres 23 de gener de 2013 a les 19 hores a la plaça de l’Església de la Garriga per tal de donar suport a la declaració de sobirania que ha de debatre’s al Parlament de Catalunya. La Garriga és un municipi adherit a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i territori català lliure, on l’ANC fa una crida especial a tota la població a concentrar-se unitàriament com es va fer per la diada de l’11 de setembre. Aquesta concentració es durà a terme de manera simultània a la majoria de municipis de Catalunya.

L’acte està previst que comenci amb la lectura del manifest, que serà llegit per una representació heterogènia de la societat garriguenca que simpatitza amb l’ANC i es clourà amb la interpretació del cant dels Segadors per part de la coral de l’ANC la Garriga i de tots els assistents. L’ANC ha convidat a tots els regidors a participar a l’acte en representació de l’ajuntament.

Pensem que la Declaració de Sobirania és “transcendental” per a l’exercici del dret a l’autodeterminació i l’objectiu que Catalunya esdevingui un nou Estat independent. Així ho han expressat en roda de premsa la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, i el president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d’Abadal, que han expressat que la cerca del consens no pot suposar que es rebaixi el reconeixement de Catalunya com a subjecte polític i jurídic. “La Declaració ha de deixar clar que és el poble català, sense ingerències externes, qui ha de decidir el seu propi futur”, ha afirmat Forcadell. La presidenta de l’ANC ha explicat que aquesta ha de garantir la celebració d’un referèndum d’autodeterminació, i ha afegit que ni l’AMI ni l’ANC no acceptaran una pregunta que no sigui clara i concisa sobre la independència de Catalunya amb dues úniques respostes possibles: “Sí” o “No”.

Coordinació ANC la Garriga

Article anteriorMarc Guasch tanca amb èxit la seva participació al Dakar
Article següentEl gimnasta Sergi Cruells rep el reconeixement de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.