Marc Guasch tanca amb èxit la seva participació al Dakar

0
Marc_Guasch

El pilot garriguenc Marc Guasch ha tancat la seva participació al Rally Dakar en una meritòria 27a posició després de catorze dures etapes. El pilot de l’equip Gas Gas Dakar Team considera assolit el seu objectiu segons afirma al mur de la seva pàgina oficial de Facebook, des d’on ha anat narrant en primera persona la seva experiència en una de les curses més dures del planeta.

Guasch, que comparteix equip amb la pilot de Corbera Laia Sanz, va patir una caiguda durant la dotzena etapa, però sense conseqüències en el resultat final. Així les coses, aquesta nova edició del Dakar en categoria motos se l’ha endut el francès Cyril Despres.

Fotografies del Facebook oficial de Marc Guasch

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.