El garriguenc Arnau Duran guanya el campionat de Catalunya de bàdminton

0
Badminton_01

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Pavelló Municipal El Congost de Granollers el campionat de Catalunya absolut i sots-15 de bàdminton, amb presència destacada de la Garriga. Sense anar més lluny, Arnau Duran ha aconseguit la victòria en l’individual de la categoria reina després de disputar tres partits molt igualats, a tres sets cadascun, tant a les rondes prèvies com a la final.

El bàdminton de la Garriga, sota el nom de Club Esportiu i Social Institut Blancafort (CESIB), es va fundar oficialment l’any 1998 i segueix a un altíssim nivell competitiu. Durant aquest campionat de Catalunya han comptat amb tres representants en la màxima categoria: la Teresa Barberà, l’Arnau Duran i en Guillem Duran, mentre que a la sots-15 n’ha tingut dos: en Pol Bellot i en Pau Brunat.

En total, doncs, la participació garriguenca al campionat de Granollers s’ha tancat amb un balanç de dues medalles d’or, tres de plata i una de bronze. D’aquesta manera, a la victòria aconseguida en individuals per Arnau Duran se n’hi ha de sumar una altra en dobles de la parella formada pel mateix Arnau i Blai Ramírez, del Club de Bàdminton Granollers, després de desfer-se a la final de Guillem Duran i Víctor Hospital, també del Granollers.

Pel que fa a les noies, Teresa Barberà no ha pogut passar de la fase de grups després de perdre els seus tres enfrontaments, però en dobles mixts, fent parella amb Arnau Duran, han pogut aconseguir la medalla de bronze després de caure a les semifinals. A la sots-15 en modalitat individual tampoc hi ha hagut fortuna per part de Pol Bellot i Pau Brunat, doncs tampoc han pogut superar la fase de grups. Tot i això, a la modalitat de dobles en Pau ha aconseguit, juntament amb Marcos Bellver del CB Bellaterra, quedar en segona posició i en Pol, a dobles mixts amb Núria Moreno, també del Bellaterra, s’han fet amb la medalla de plata.

Badminton_02

Article anteriorLa Garriga commemora el 74è aniversari dels bombardeigs
Article següentMarc Guasch tanca amb èxit la seva participació al Dakar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.