Cesc Gay presenta aquest divendres a l’Alhambra el seu últim film

0
Una_pistola_en_cada_mano

Com ja va passar fa una setmanes, el Cinema Alhambra de la Garriga es vestirà de gala durant la projecció d’una pel·lícula d’actualitat i la presència del seu director, que la presentarà als assistents i hi conversarà un cop finalitzat el passi. Si el passat 3 de desembre el fantàstic cinema del poble va quedar petit per rebre els responsables de la pel·lícula Fènix 11·23 –fet que no passava des de l’any 97 quan es va estrenar la taquillera Titanic-, aquest divendres no s’espera menys davant la visita de Cesc Gay i la seva aclamada Una pistola en cada mano.

Així, a les 21:30 h. d’aquest divendres dia 25 està previst que comenci la projecció d’una de les obres més destacades de Gay, que ha aconseguit posar d’acord crítica i públic per enaltir aquesta comèdia romàntica d’històries creuades que compta amb un repertori d’autèntic luxe: Ricardo Darín, Luis Tosar, Javier Cámara, Leonor Watling, Eduardo Noriega, Leonardo Sbaraglia, Candela Peña, Eduard Fernández, Alberto San Juan, Cayetana Guillén Cuervo, Jordi Mollà i Clara Segura.

Si no et vols perdre una de les millors pel·lícules de la cartellera actual, presentada pel seu director i en el marc incomparable de l’Alhambra, tens una cita amb el cinema aquest divendres, a dos quarts de deu de la nit.

Article anteriorPrevisió de pluja intensa per la tarda de dissabte
Article següentLa Garriga commemora el 74è aniversari dels bombardeigs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.