Previsió de pluja intensa per la tarda de dissabte

0
140

Protecció Civil de la Generalitat Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en situació de prealerta aquest matí el Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya INUNCAT per la previsió de pluges que poden ser intenses a partir d’aquesta tarda arreu del Catalunya, sobretot la tarda de demà.

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya existeix la probabilitat de que les pluges de demà puguin deixar més de 20 litres/m2 en 30 minuts a les comarques de  Tarragonès, Alt Camp i Baix Penedès (Tarragona); Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme (Barcelona); i Selva, Gironès i Baix Empordà (Girona).

Podeu consultar tots els consells preventius i en cas d’emergència sobre aiguats i inundacions en aquest enllaç.

A la fotografia: crescuda del riu Congost al seu pas per la Garriga el mes de març de 2011

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.