L’espectacle Mon Brel, dissabte al Teatre de la Garriga

0
Mon_Brel

Si ets aficionat de Jacques Brel estàs d’enhorabona. Si no ho ets, també, doncs aquest dissabte dia 19 de gener a les 20:30 h. el Teatre El Patronat de la Garriga acull una obra espectacular que t’apropa les cançons del cantant i autor belga (Brussel·les, 1929-1978) en viu i en català. L’espectacle, titulat Mon Brel, és música, cabaret i teatre, tot en un, i és una magnífica oportunitat per a conèixer una de les icones musicals de meitat de segle, mestre de la “chanson”, amb una veu d’ampli registre i una presència escènica molt teatral.

Dia: Dissabte 19 de gener

Hora: 20:30 h.

Lloc: Teatre El Patronat de la Garriga

Preu: 12 €

Durada: 75 minuts

Mon_brel_cartell

Direcció i dramatúrgia: Jordi Prat i Coll

Veu: Jordi Vidal

Guitarra, pedals i arranjaments: Toni Xuclà

Adaptació lletres: David Pintó

Il·luminació: David Bofarull

Vestuari: Llúcia Bernet

Muntatge i so: Roger Guinot

Brel mai va claudicar amb res. Era un ésser lliure. Compromès amb el món, amb el seu treball i amb ell mateix. I per aquesta raó va ser conseqüent amb els seus actes. Les seves cançons s’han adaptat al català perquè el seu missatge arribi sense obstacles de manera clara i diàfana a l’espectador i perquè l’emoció flueixi sense obstacles. No es canten, s’interpreten, ja que cada cançó és una obra de teatre, una sessió contínua de pel·lícules de diferents gèneres.

Amb tots aquests elements s’ha construït Mon Brel. Un concert teatralitzat? Un musical de Broadway? Un cabaret canalla al més pur estil dels espectacles de Revista? Per que separar-ho? És tot això i més. Amb 2 intèrprets i una guitarra farem un viatge per les emocions servint-nos de la música. Farem una visita (i un homenatge) als espectacles del Molino de Barcelona o les noies de Colsada (sense noies per això…o potser sí…) i acabarem en un vol transatlàntic per assaborir les sensacions d’un musical del carrer 42 en ple Times Square.

Article anteriorEl proper dissabte la Garriga acull la Festa de la Mitja
Article següentConcentració popular antifeixista aquest dissabte a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.