El proper dissabte la Garriga acull la Festa de la Mitja

0
193

La Mitja Marató ja s’acosta i, per anar obrint boca, s’ha preparat una festa aquest mateix dissabte dia 19 a la plaça de Can Dachs amb batucada i una cercavila amb els Gegants de la Garriga. A més a més, durant la tarda els més petits podran guarnir el logotip de la Mitja en el Concurs de Cafitos i tots els assistents gaudiran d’un berenar popular amb xocolata i coca. Tot plegat començarà a les sis de la tarda i servirà, també, per a donar informació sobre totes les curses de la Garriga i de la Vall del Congost.

L’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, acompanyada de Francesc Colomé i Josep Mayoral, els seus homòlegs de les Franqueses i Granollers, respectivament, faran acte de presència a la Festa de la Mitja d’aquest dissabte, així com el president de l’Associació Esportiva La mitja, Toni Cornellas.

L’esperada cursa entre Granollers, les Franqueses i la Garriga del diumenge 3 de febrer, doncs, s’iniciarà amb aquesta festa que, alhora, servirà també per presentar la campanya Correx2 per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. El Club d’Atletisme Les Tortugues, a més, lliurarà al Banc d’Aliments els diners recaptats durant la passada cursa de Sant Silvestre a la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.