Concentració popular antifeixista aquest dissabte a la Garriga

0
Aturem_el_feixisme

El 19 de gener de 2013 Atenes omplirà els seus barris de proclames i accions contra l’avenç del feixisme al seu país. L’auge d’Alba Daurada, partit neonazi sorgit a les passades eleccions amb 18 diputats i centenars de grupuscles violents als carrers han fet ressorgir a la superfície un problema crònic, el qual no sembla acabar mai.

A casa nostra, partits com Plataforma x Catalunya i diversos grups neonazis celebren i imiten les tàctiques dels seus amics de Grècia. Per sort, els seus intents d’entrar al Parlament del Principat, són per ara, fallits. Tot i així, no podem quedar-nos de braços creuats ni abaixar la guàrdia, el feixisme està més que organitzat a escala europea i una victòria més dels feixistes a Grècia seria una derrota a tot arreu. 

La CUP de la Garriga, en solidaritat amb els moviments antifeixistes i antiracistes de Grècia i de tot el món, vol donar el seu suport a la jornada internacional del 19 de gener, promovent una manifestació de caire lúdica, cívica i tranquil·la pels carrers del nostre poble, a partir de les 18:00 h des de la plaça de l’Església.

Defugirem les insígnies partidistes i la pancarta que encapçali la manifestació o concentració sols hi dirà: “Aturem el Feixisme! No passaran!” o bé “Feixisme mai més! Ni a Grècia ni aquí ni enlloc!” (lema que farà servir Unitat Contra el Feixisme i el Racisme a Barcelona davant de l’oficina de la UE el mateix dia 19).

Per això volem comptar amb el vostre suport, perquè creiem que la unitat envers el feixisme s’ha de fer des de totes les vessants de la nostra societat. Així, us emplacem a xerrar-ne digitalment i fer-ho córrer a tots els vostres contactes perquè cal demostrar-nos que no estem sols en la lluita contra el feixisme. 

Solidaritat i compromís amb la lluita! Aturem el feixisme i el racisme! No passaran!

Candidatura d’Unitat Popular de La Garriga – lagarriga@cup.cat
Article anteriorL’espectacle Mon Brel, dissabte al Teatre de la Garriga
Article següentPrevisió de pluja intensa per la tarda de dissabte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.