L’Olímpic, contra les circumstàncies

0
logo_olimpic

Les condicions no eren massa propícies per anar a Sabadell, al camp de líder, en el retrobament de la lliga. Van perdre 5 a 0, però el resultat és fruit de moltes circumstàncies adverses: la primera, no ho dubtem, és la gran qualitat tècnica del jove Sabadell “B”, que si és el primer de la categoria no és pas per casualitat; però també val a dir que les nombroses i importants absències de l’Olímpic la Garriga són un problema destacat per l’equip de l’Andreu, en Toni Cruz i l’Oriol.

Malauradament, doncs, del total de la plantilla de 20 jugadors, l’Olímpic en té quatre lesionats de llarga durada: en Borja, en Juanmi, en Ferran i en Sergi. A més, dissabte es van afegir a la llista en Joel i en Roger, a banda dels sancionats Sola i Granados. Quasi res! Només restaven 12 jugadors disponibles però gràcies a la reincorporació a l’equip d’en Francesc Borrell i a la integració dels jugadors del sots-23, Bonvehí, Negre i Roca, van poder completar la convocatòria.

La crònica del partit

Els primers minuts van ser força interessants. De fet, l’Olímpic va crear cert perill i es va defensar molt bé, però aquí va topar amb un arbitratge molt dolent. En pocs minuts els va carregar de targetes inexplicables i fins i tot va expulsar en Jordi Riu, un dels defenses més nets de la categoria. Com veieu, una altra circumstància adversa: un lamentable arbitratge, reconegut inclús per gran part de l’afició local.

Amb un home menys, l’Olímpic va aguantar el marcador a zero fins al minut 48 (es va allargar quatre minuts aquesta primera part) gràcies a la bona feina defensiva de tot l’equip i a un enorme Mascaró.

La segona meitat tampoc no va començar malament, doncs es va plantar cara durant els primers minuts, creant fins i tot alguns problemes als arlequinats, però un gran segon gol sabadellenc va acabar amb totes les opcions. Després, la fatiga física i, tornem a dir-ho, la qualitat de l’equip local, va fer la resta.

Ara ve el Castellar

La setmana que ve l’equip no disposarà d’en Jordi Riu, però recuperarà al Jordi Sola i al Carlos Granados i, probablement, també al Joel i al Roger. L’equip necessita al seu públic.

Som-hi!

Sadurní

Jornada_16_class

 

Els resultats dels equips de l’Olímpic la Garriga

Jornada_16_llistat_partits

Article anteriorRoben fins a vuit fanals del magatzem municipal
Article següentEl garriguenc Noah Manni, a la nova temporada de Polseres Vermelles
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.