El garriguenc Noah Manni, a la nova temporada de Polseres Vermelles

0
Noah_Manni

Noah Manni és una de les noves incorporacions de la recentment estrenada segona temporada d’una de les sèries de més èxit que ha produït mai Televisió de Catalunya, Polseres Vermelles. En Noah interpreta en Dani, un noi de 12 anys que pateix una malaltia que l’impedeix créixer però que rep un tractament per tal d’estirar-li els ossos. Aquest tractament és molt dolorós, però  el noi, fan incondicional dels Polseres, el suporta estoicament.

En aquesta segona temporada, que va començar aquest dilluns amb rècord històric d’audiència –842.000 espectadors i un 25% de quota de pantalla, superant el Crackòvia- l’únic noi del grup dels Polseres Vermelles que encara està ingressat a l’hospital és en Lleó, mentre que els seus amics intenten refer la seva vida. D’aquesta manera, s’hi introdueixen alguns nous personatges, entre els quals s’hi troba el garriguenc Manni.

Albert Espinosa, creador de la sèrie, va explicar que aquesta va emocionar el director nord-americà Steven Spielberg fins al punt de comprar-ne els drets per a la seva adaptació nord-americana a la cadena ABC, sota el títol The Red Band Society. El propi Spielberg produirà la sèrie, que estarà escrita per Martha Kauffman, co creadora de la mítica Friends.

A banda de la futura estrena de la mà del prestigiós director, cal destacar que la sèrie ja s’ha emès a multitud de països d’arreu del món, entre els que destaquen Mèxic, Itàlia, Corea, França o Espanya, en la seva versió doblada al castellà a Antena 3.

Seguirem amatents a l’evolució de Noah Manni a la sèrie de més èxit del moment.

Article anteriorL’Olímpic, contra les circumstàncies
Article següentLa FUMH i MicroBank signen un conveni per dotar els emprenedors d’una línia de crèdit
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.