Tret de sortida a una nova Mitja Marató

0
Mitja_marat_gen_2013

Aquest dilluns 14 de gener ha tingut lloc a Granollers la presentació oficial de la Mitja Marató del proper diumenge 3 de febrer. Un bon reguitzell de destacats atletes hi participaran, entre els que destaquen el campió de Marató de les darreres olimpíades –Londres 2012-, Stephen Kiprotich o bé els kenyans David Maru i Milton Rotich, així com també Carles Castillejo, Manuel Penas, Javier Díaz, Jaume Leiva i Rafael Iglesias. En participació femenina també cal destacar la presència de les kenyanes Jebichi Yator i Magdelene Makunzi i de la gallega Vanessa Veiga.

Aquests professionals de l’atletisme, però, són tan sols la part més mediàtica d’una cursa que se sosté, sobretot, gràcies a la participació popular que la fa créixer any rere any. I no menys importants són les iniciatives solidàries relacionades amb aquest esdeveniment, que el fan arribar al conjunt de la societat. Aquest és el cas de Correx2, una acció de suport al Laboratori d’Investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) que pretén ajudar a tirar endavant la investigació necessària per a millorar en el tractament i la cura d’aquest càncer que afecta els més petits.  Si vols saber-ne més i col·laborar amb ells, visita’ls a la seva pàgina de Facebook.

Consulteu el calendari d’actes de la Mitja Marató a la web de l’ajuntament de la Garriga.

Fotografia de Ramon Ferrandis

Article anteriorArtistes garriguencs exposen al Japó
Article següentLliga d’Hivern de Futbol Sala: comença la segona volta
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.