Roben fins a vuit fanals del magatzem municipal

0
fanal_passeig

La passada matinada de diumenge a dilluns uns lladres varen entrar al magatzem municipal i es varen endur noranta plafons destinats a les campanyes electorals, així com vuit fanals valorats ens 2.000 € cadascun d’ells (com els del Passeig), segons va publicar la pròpia alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, en el seu perfil de Facebook.

Budó qualifica aquests fets d’indignants, ahora que rebela que no és la primera vegada (ja en van cinc el darrer any) que algun desaprenssiu roba material de l’esmentat magatzem, fets que s’han denunciat a la Policia Local.

 

Article anteriorReflexions d’aquells de l’Orient!
Article següentL’Olímpic, contra les circumstàncies
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.