Lliga d’Hivern de Futbol Sala: comença la segona volta

0
Jornada_9_final_primera_volta

Ja ha acabat la primera volta d’aquesta Lliga d’Hivern de Futbol Sala, la qual cosa vol dir que aquest mateix divendres es començaran a jugar els partits d’aquesta segona volta, en la qual els cinc primers classificats de cada grup s’han unit per decidir el futur campió i els cinc darrers ho han fet per a continuar jugant entre ells, en aquest cas sense opcions al títol. Així les coses, els grups han quedat de la següent manera:

Grup de dalt (amb opcions al títol)

Moya Advocats, fent bons els pronòstics, encapçala aquesta renovada lliga amb ple de victòries després de vèncer els nou partits disputats, de manera que és primer amb 27 punts. El segueix a tan sols dos punts, després d’haver cedit tan sols un empat en tota la primera volta, Assessoria Congost, que compta amb un inesperat reforç de luxe en la figura de Jordi Sola que ha fet créixer les aspiracions del veterà equip. Per la seva banda, TJ Automoció és tercer en aquesta classificació amb 21 punts després d’haver guanyat set dels nou partits disputats i d’haver-ne perdut tan sols dos.

Amb 19 punts hi trobem tres equips disputant-se la quarta posició: Little Italy, El Trull i United. Tots tres varen guanyar sis dels nou partits de la primera tongada, en varen empatar un i perdre dos, però la diferència de gols decideix que Little sigui quart, i El Trull i United cinquè i sisè respectivament.

El Barri de Dalt –setè- i El Pont de Can Noguera –vuitè- segueixen l’estela dels primers amb 18 punts, seguits de ben a prop pel Sàhara, amb 17.

Menció a part mereix l’aparició de L’Illot F.C. en aquest grup capdavanter, doncs formen part dels 10 escollits gràcies a la diferència de gols amb Aston Birra (-1 pels -22 dels segons), malgrat empatar a punts: 12.

Grup de baix

Així doncs, Aston Birra són els encarregats d’encapçalar el Grup de baix amb 12 punts després de guanyar quatre dels nou partits de la primera volta i perdre’n cinc. Planet Bikes és segon (o dotzè, depèn de si contemplem el total dels grups o per separat) amb 11 punts i No la toquem tercer amb 10.

Coemmo.com són quarts amb 8 punts i Black Mambas cinquens amb 7, seguits de tres equips que compten amb 5 punts en les seves caselles: Shalke Temeto, Bar la plaça i F.S. Kanilla –ordenats per diferència de gols-.

Els dos únics equips que no han puntuat en cap dels nou partits disputats són Kalypolis, de l’antic Grup A, i El Moble, del B.

Així doncs, la lliga segueix amb més emoció que mai i, en principi, més igualada i competitiva que abans. La primera mostra la tindrem aquest mateix divendres 18 de gener amb els següents partits:

21:30 ASTON BIRRA – EL MOBLE
22:15 NO LA TOQUEM – KANILLA
23:00 EL TRULL – SAHARA
23:45 TJ AUTOMOCIÓ – BARRI DE DALT

…i dilluns 21 de gener:

21:00 PLANET BIKES – BAR LA PLAÇA
21:45 LITTLE ITALY – UNITED
22:30 ASSESSORIA – EL PONT
23:15 COEMMO – SHALKE TEMETO

Article anteriorTret de sortida a una nova Mitja Marató
Article següentReflexions d’aquells de l’Orient!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.