Embrutant les senyals no abaratiran el somni

0
289

El joves activistes de les JERC han tornat a respondre els qui fa un parell de divendres varen tornar a pintar les senyals de les entrades nord i sud de la Garriga on s’hi pot llegir “Municipi per la independència”, i ara llueixen més netes que mai. Aquest és l’enèsim atac que pateixen aquestes senyals, finançades únicament i exclusiva amb les aportacions individuals a l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga i que acrediten que el poble és membre de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), com així ho varen votar en Ple Municipal la majoria dels regidors de l’Ajuntament.

Aquestes brutes actuacions d’unionistes malauradament ja no sorprenen, doncs se sumen, entre d’altres, a l’atac informàtic que va patir la web del Consistori mesos enrere i van en la clara línia marcada pel govern espanyol del Partit Popular de respondre els reptes democràtics plantejats els darrers mesos per la majoria dels catalans amb amenaces i amb la intenció d’impedir el lliure dret a referèndum de la població. A l’altra banda del quadrilàter, emperò, els independentistes contesten amb fermesa i convicció, incansables, doncs veuen el somni de tantes i tantes generacions ja no com una quimera, sinó com un inevitable.

Cartells_01

Fotografies cedides per les JERC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.