Visites teatralitzades al refugi antiaeri de la Garriga

0
refugi

Enguany es commemora el 74è aniversari del bombardeig de la Garriga per l’aviació feixista italiana i, amb motiu d’aquesta efemèride, el proper dia 26 de gener s’han organitzat dues visites teatralitzades a l’interior del refugi antiaeri situat a l’estació.

Aquest espectacle, titulat Subterrànies. Sobreviure entre bombes, compta amb un guió creat expressament per a l’ocasió, així com música i ambientació. En total se’n faran dues representacions, una primera a les cinc de la tarda i una segona a dos quarts de vuit del vespre.

Segons informa l’Ajuntament de la Garriga, organitzador de l’acte, “L’espectacle Subterrànies. Sobreviure entre bombes és una creació de les components del Projecte Vaca (associació de creadores escèniques), que va néixer dins el Festival Projecte Vaca’11 i va comptar amb la col·laboració del Museu d’Història de Barcelona, que va cedir l’espai del Refugi 307 de Barcelona. La proposta pretén oferir a un públic interessant en el patrimoni, la història contemporània, la història de les mentalitats i els estudis de gènere, les arts escèniques i la creació artística femenina una experiència historicoartística única. La visita teatralitzada convida a reviure les històries de la nostra història, en un país en guerra i un temps de penúria. L’actuació pretén explicar l’experiència de la guerra i la vida a la rereguarda, la construcció de refugis i l’organització de pobles i ciutats. Alhora, vol retre homenatge a les dones anònimes que tant van fer per la societat i el país durant  guerra”.

Tothom que desitgi assistir a qualsevol de les dues representacions, ha de tenir en compte que les places són limitades i que, per tant, és necessari fer una reserva prèvia a través del correu electrònic: patrimoni@ajlagarriga.cat o bé a través del telèfon, trucant al 93 860 50 50 (ext. 1321).

Article anteriorLa construcció de la rotonda de la Plaça del Silenci començarà a finals de gener
Article següentAmb quin tren ens porta el govern, amb la seva política econòmica?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.