La construcció de la rotonda de la Plaça del Silenci començarà a finals de gener

0
rotonda_silenci

La construcció definitiva de la rotonda de la plaça del Silenci s’iniciarà a finals d’aquest mes de gener, segons ha afirmat el regidor de Via Pública de l’Ajuntament de la Garriga, Joan Esteban, al programa Infogar de Ràdio Silenci.

Aquestes obres, que han de representar el punt i final de les actuacions fetes per a millorar l’accessibilitat al centre del poble, i es poden visualitzar amb la construcció recentment d’una altra rotonda a la plaça de les Oliveres. A diferència d’aquesta primera acutació, feta íntegrament per la brigada municipal, la rotonda de la plaça del Silenci la farà alguna empresa garriguenca prèvia negociació, ja que la brigada municipal té un volum de feina molt gran i ha de poder donar resposta a d’altres emergències.

 

Article anteriorEl garriguenc Lluís Castells torna a flirtejar amb els premis Goya
Article següentVisites teatralitzades al refugi antiaeri de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.