El garriguenc Lluís Castells torna a flirtejar amb els premis Goya

0
264

En Lluís Castells ja sap què és guanyar un Goya. Fins i tot sap què és guanyar-ne dos. I si com diu la dita, “No hi ha dos sense tres”, el proper 17 de febrer té la possibilitat d’endur-se’n un tercer gràcies a la participació de la seva empresa (Fassman Studios), en la producció dels efectes especials de la pel·lícula Lo Imposible, de J. A. Bayona, que està batent tots els rècords de recaptació i que ha estat nominada en catorze categories, entre aquestes la de millors efectes especials.

Lo impossible també ha estat nominada pels 11th Annual VES Awards Nominations (Visual Effects Society)

Recordem que Castells ja va guanyar un primer Goya l’any 2008 pels efectes especials de la pel·lícula El Orfanato, i un segon l’any 2012 també pels efectes especials d’Eva, pels quals, a més, va rebre un premi Gaudí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.