Darrera actuació de “Els Pastorets somien”

0
123

Un any més, durant aquestes festes nadalenques l’associació Fem Pastorets ha portat al Teatre el Patronat de la Garriga la tradicional obra de Folch i Torres “Els Pastorets” que, passada pel sedàs dels directors Joan Monells i Xavier Gotanegra, s’ha convertit enguany els Pastores somien, una  adaptació que explica les aventures i desventures d’en Rovelló i en Lluquet, i en la interacció amb el públic és un element destacat.

Com és habitual hi han participat més d’un centenar de persones entre actors i de  membres de l’Associació , i ha servit per retre homenatge a la gent que han mantingut vius els Pastorets els darrers anys.

L’obra, que compta música en directe i amb cançons de la Rondalla de Puiggraciós, es representarà per darrera vegada el proper dissabte 12 de gener, a les set de la tarda al Teatre El Patronat, després d’haver-ho fet els dies de Nadal, de Sant Esteve, el 29 i el 30 de desembre

Les entrades  es poden adquirir a través del Telentrada.

Fotografies: Ramon Ferrandis / Fem Pastorets

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.