Alfredo Codina, homentjat per la Mitja

0
alfred_Codina

A falta de vint-i-cinc dies per la celebració de la Mitja Marató Granollers – Les Franqueses – La Garriga, l’organització d’aquesta prova ha homenatjat el garriguenc Alfredo Codina avui dimarts 8 de gener, com a reconeixement per la seva implicació amb la cursa, ja que n’ha estat el seu speaker oficial al seu pas per la Garriga durant vint-i-cinc anys.

L’homenatge ha consistit en dedicar-li un quilòmetre de la cursa, concretament al número set, situat a l’alçada dels Gorcs, a Llerona, on s’ha instal·lat una placa commemorativa.

A l’acte hi han assistit, al marge de l’homentjat, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, el president del Consell Comarcal, Sr. Orive, així com el president de l’Associació Esportiva La Mitja, Toni Cornellas.

placa_codinaAlfredo Codina i Casals va néixer a la Garriga el 6 de febrer de 1937 en plena Guerra Civil. Va estudiar primer als Hermanos (ara escola Sant Lluís) i després a l’escola nacional, quan encara estava a Can Sala. Pare de dos fills, Condina és conegut arreu de la comarca per la seva trajectòria esportiva –va jugar 10 anys al Balonmano Granollers- i per la seva feina: ha instal·lat micròfons i altaveus a tots els racons del Vallès Oriental*.

Pel que fa a la Mitja Marató, aquesta se celebrarà el dia 3 de febrer d’enguany i, a hores d’ara, les inscripcions estan tancades (tant per la Mitja com pel Quart), ja que s’ha arribat als 12.000 inscrits. L’única manera d’inscriure’s a les dues proves és per mitjà del dorsal solidari CorreX2.

Informació de la Mitja, del Quart i del Mini.

 * Nota biogràfica extreta del llibre “Qui és qui a… La Garriga” (Editorial Malhivern, 2004)

Article anteriorEconomia submergida?
Article següentConsells per onades de fred
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.