La Garriga, de nou al Dakar de la mà de Marc Guasch

0
174

Després de participar com a motxiller de la jove pilot Laia Sanz (que acabaria enduent-se la victòria en categoria femenina per segon any consecutiu) a la passada edició, i d’haver d’abandonar a mitja cursa a causa d’un accident fortuït, el pilot de motos garriguenc, Marc Guasch, torna enguany al rally Dakar al damunt d’una moto Gas Gas 450, aquesta vegada com a pilot i compartint equip amb Sanz.

La prova d’enguany (la cursa de motos off-road més dura que es coneix) està formada per 14 etapes, que sumen un total de 8.500 km. que transcorren pel Perú, Xile i Argentina.

En el moment d’escriure aquesta nota ja s’ha realitzat la segona etapa, que Marc Guasch ha definit a la seva pàgina oficial de Facebook com a “Intensa, entre dunes. Malgrat un parell de problemes mecànics, he arribat a meta a la 68ª posició”.

Fotografia extreta de Facebook ofiaicla de Marc Guasch.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.