Els Reis Mags d’Orient ja són a la Garriga!

0
2013-01-05_19.38.54

Els tres Reis Mags d’Orient han arribat a les sis de la tarda amb puntualitat al nostre poble, concretament al parc dels Pinetons, i ho han fet per començar un recorregut pels carrers de la Garriga que els ha dut fins la Plaça de l’Església, just la tarda abans del seu periple per totes les cases entregant regals que menuts i grans rebran amb alegria tan bon punt es llevin demà al matí. Melcior Gaspar i Baltasar clouen, doncs, amb la feixuga tasca d’aquesta nit, un Nadal ple d’activitats al poble, que ha viscut unes festes amb mil i un entreteniments: des de la ja gairebé tradicional cursa de Sant Silvestre, passant per multitud de tallers i activitats pels més petits, i fins l’esperada festa de Cap d’Any amb el Brou del Mestre.

Avui és dia, doncs, d’anar a dormir ben d’hora per obrir uns regals que, enguany, una vegada més, també les famílies més necessitades podran gaudir gràcies al Grup Il·lusió, que s’ha encarregat d’ajudar als atrafegats Reis Mags perquè no falti cap joguina a ningú.

IMG-20130105-WA0001

423195_467711669953395_1908747987_n

Fotografia del Grup Il·lusió extreta de la seva pàgina de Facebook

Article anteriorANC la Garriga: any 2
Article següentLa Garriga, de nou al Dakar de la mà de Marc Guasch
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.