Tercera Sant Silvestre, tercer èxit

0
Sant_Silvestre_garriguenca

La III edició de la Sant Silvestre garriguenca va començar puntualment a les 18:00 hores. Hi van participar uns 350 atletes, la gran majoria garriguencs i garriguenques, però també gent vinguda de poblacions veïnes –i no tan veïnes- que volien passar l’últim dia de l’any practicant una mica d’esport en bona companyia i un molt bon ambient.

Els corredors d’aquesta cursa són ben diversos, petits i grans, homes i dones, corredors molt ràpids i de més lents però tots amb l’objectiu de passar-ho bé. Això sí, a l’arribada, desprès de l’esforç fet, els atletes varen ser recompensats amb torró, taronges i una ampolla de cava.

Val a dir, també, que no hi ha guanyadors ni perdedors, tots varen córrer amb un peculiar dorsal amb un únic número, el 2013, on Les Tortugues desitjaven un bon any a tothom.

El recorregut, aproximadament de 7 quilòmetres, passa pel centre del poble, travessa el riu Congost i acaba a l’emblemàtic Passeig de la Garriga, que és on també s’hi dóna el tret de sortida. És un circuit que agrada molt als participants.

Tant en aquesta edició com les anteriors, la recaptació aconseguida va destinada íntegrament a una entitat del poble: és, doncs, una cursa solidària. Aquest any, però,  gràcies a un donatiu extraordinari per part de Barclays Bank hem pogut fer dos donatius a sengles entitats de la Garriga: al Banc d’Aliments de la nostra població i a la Fundació Asil Hospital, que rep els 600 euros aportats per Barclays Bank.

Cal dir que aquesta cursa es pot fer gràcies a la col·laboració de diferents botigues, entitats i  empreses del municipi, així com també gràcies a tots els voluntaris, tant del club de Les Tortugues com de fora d’aquest, que ens ajuden desinteressadament. I, com no, a tots els que la corren, sense els quals no hi hauria cursa! Podeu veure un compendi de fotografies aquí.

Esperem haver estat a l’alçada de les expectatives de tothom i esperem retrobar-nos el 31 de desembre de 2013. Us desitgem un molt bon any! 

Les Tortugues de la Garriga

Article anteriorObertes les inscripcions per la 42ª Travessa Viladrau – La Garriga
Article següentANC la Garriga: any 2
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.