Cap d’any amb el Brou del Mestre

0
Cap_dAny_2013

Com que el món no s’acaba el 21 de desembre, els amics del Brou del Mestre hem decidit preparar-vos una festa de Cap d’Any que no passarà a la història de la humanitat, però sí que acabarà amb la vostra dignitat i reputació. Encara recordem els últims zombies del darrer Cap d’Any sortint del pavelló entre càntics, relliscades, súpliques i amenaces per part nostra… Com que ho trobem molt i molt a faltar, us tornem a citar per acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2013. 

Aquest cop tenim novetats: una ruleta de l’infortuni que promet ser més imprevisible que Pinto amb els peus, uns Se Atormenta Una Vecina que ho rebentaran, el DJ Showarma amb el seu World Music, i un DJ Maniquí que després de l’èxit del Correbars torna per perforar-vos el seny i desinhibir-vos la rauxa.

I tot això per només 10€! 5 d’aquests ingressats directament a les butxaques de l’Ajuntament, i els altres 5 per pagar-vos, atenció, LA CONSUMICIÓ QUE INCLOU L’ENTRADA. Benefici pel Brou? Celebrar el Cap d’Any amb bona gent garriguenca i forastera, coneguda i per conèixer, i sobretot veure-us a les 6 del matí amb un ull cap el Pedraforca i l’altre cap a la Sagrada Família.

Obrirem les portes de Can Violí (La Garriga) a les 00:30, no cal dir de quin dia, i als més impacients us entretindrem amb algun tipus de música de sala d’espera de dentista i us utilitzarem com a conillets d’índies de la nova ruleta. Jocs, premis i vergonya mentre esperem el plat fort de la nit. Els SE ATORMENTA UNA VECINA vénen de descobrir una nova espècie d’homínid l’Homo happiens i la presentaran amb tot luxe de detalls, parafernàlia i balls perquè no pugueu moure-us l’endemà. I finalment, us portem els DJ Showarma i DJ Maniquí (si hi ha temps), que tancaran la nit amb una sessió tant heterogènia, eclèctica, desconcertant i virtuosa que us farà anar calents i calentes al llit.

Què més voleu? Xocolata? Melindros? Doncs no patiu que us podreu consolar i sucar el melindro a la xocolata calenta, la de menjar, que us tindrem preparada cap els volts de les 6 del matí perquè aneu desfilant. Apa, a fer bondat aquests pocs dies que queden i vigileu amb el raïm!

 

Els del Brou del Mestre us esperem amb moltes ganes i il·lusió perquè no hi ha millor manera de començar cada any que amb vosaltres. Recordeu que ja podeu comprar les entrades de forma anticipada al bar l’Illot i al Tramonto.

Salut!

 

El Brou del Mestre

PD: IMPORTANT. L’aforament es limitarà a màxim 750 persones, que és un nombre de persones raonable i segur. El darrer accident de Madrid ens obliga a tots a ser més conscients i sensats que mai, per la qual cosa un cop omplert no es deixarà entrar ningú més.

CAP D’ANY AMB EL BROU DEL MESTRE
Pavelló de Can Violí, La Garriga (Vallès Oriental)
00:30h, 1 de gener de 2013
Entrada 10€ amb consumició i xocolata amb melindros
Grups: SE ATORMENTA UNA VECINA + DJ SHOWARMA (i Maniquí)
Aforament MÀXIM de 750 persones.
Entrades anticipades a l’Illot i al Tramonto

 

 

Article anteriorSobre el Ple de Pressupostos de la Garriga
Article següentObra Social “la Caixa” dóna 3.000 € al Banc d’Aliments de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.