Un 2013 a l’escalf de la confiança

0
esquerra_catsi_rgb

Esquerra Republicana de Catalunya arriba a aquest Nadal amb el rebost ple d’il·lusió, una estat d’ànim i una actitud fonamentals per passar unes bones festes. La joia es fa més gran si la compartim amb tothom, i valguin aquestes línies per als millors desitjos per a tots els garriguencs. Passades les festes vindrà un hivern cru i llarg, molt cru i segurament més llarg del que voldríem, però hem fet molta llenya per tal de sobreviure’l.

Després de la manifestació de l’Onze de Setembre i els resultats de les eleccions del 25 de novembre tenim el magatzem ple de tions. Creiem que entre tots mantindrem la flama del país ben encesa i el president Oriol Junqueras, avesat a explicar-nos històries, podria ben bé formar part d’una d’aquestes postals costumistes de la vora del foc, típiques d’aquests dies.

El relat que està fent, de moment en cercles reduïts, comença justament amb la panoràmica d’un país que acaba de parlar molt clar. La gent vol majoritàriament l’Estat propi i es refia sobretot dels que més el desitgen, i dels que estan més disposats a treballar-hi. Ara toca l’episiodi més enrevessat: cal entendre’s i cal treballar per tenir previstos tots els detalls. De tot plegat n’han de sortir estratègies d’alta volada.

Les històries de la vora del foc solen acabar bé, però no s’estalvien res en desventures per boscos feréstecs, animals famolencs, dimonis i altres monstres. Els nostres representants, doncs, s’arromanguen per governar el dia a dia i per fer tot el que calgui per arribar ferms i preparats per a una primavera fecunda. Cal que tinguem present que els ritmes de les notícies diàries, de les declaracions creuades i de les piulades no és el temps de la natura ni dels processos institucionals, i per això els ciutadans hem d’esperar que les coses facin el seu curs i treballar des de la base per ajudar al procés. Una bona manera és imitar els tenaços Lluquet i Rovelló: actitud irònica i, sobretot molta confiança són essencials per encarar els entrebancs de la història

Des de la secció local d’Esquerra Republicana de la Garriga us desitgem, doncs que compartim tots plegats la il·lusió d’aquests dies i que visquem un 2013 que pot presentar-se com un pas tortuós marca el camí cap a una prosperitat prometedora.

Bon Nadal i Bon Any!

Oriol Ramon

President secció local de la Garriga

Esquerra Republicana de Catalunya

Article anteriorConveni de col·laboració entre l’Ajuntament, Fem Pastorets i l’empresa Sorea
Article següentL’Ajuntament impulsa iniciatives per a recuperar el passat rural de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.