Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament, Fem Pastorets i l’empresa Sorea

0
conveni_pastorets

L’Ajuntament de la Garriga, l’entitat Fem Pastorets i l’empresa Sorea S.A. varen signar el matí de dijous dia 20 un conveni de col·laboració per promoure l’activitat cultural al municipi. En concret, aquest conveni contempla una aportació econòmica per part de Sorea, que es destinarà a la representació dels Pastorets de la Garriga durant aquestes festes.

La signatura del conveni ha anat a càrrec de l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, el president de Fem Pastorets, Emili Garcia, i Manuel Baurier, director territorial de  l’empresa Sorea (en la seva representació ha assistit a l’acte Àngel Duarte).

Segons el conveni, l’empresa Sorea, en la seva qualitat d’empresa dedicada a la prestació i gestió del servei municipal d’abastament domiciliari d’aigua potable a la Garriga, “està interessada a col·laborar amb l’Ajuntament i l’entitat cultural Fem Pastorets per promoure i desenvolupar al terme municipal activitats de caràcter cultural i lúdic, entenent que la cultura és una de les millors inversions per a la qualitat de vida dels ciutadans del municipi i un element bàsic de cohesió i de benestar per a la ciutadania”.

Els Pastorets de la Garriga compten amb la participació de més de dues-centes persones i moltes entitats del poble. Aquest Nadal l’entitat ha preparat l’obra Els Pastorets Somien, una adaptació del guió de Josep M. Folch i Torres que dirigeixen Joan Monells i Xavier Gotanegra. En total s’han programat cinc funcions de l’espectacle, que tindran lloc els dies 25, 26, 29 i 30 de desembre i el 12 de gener a les 19 hores al Teatre de la Garriga.

OAMC

Article anteriorDemà l’editorial Gnurf i la biblioteca presenten un nou llibre de poemes
Article següentUn 2013 a l’escalf de la confiança
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.