Sinestèsia és el nou programa de Ràdio Silenci per a tot Catalunya

0
radio_silenci_gran

Dirigit i presentat per Xavier Villanueva, Sinestèsia és un nou programa sobre art i cultura que s’emetrà per tot Catalunya a través de La Xarxa durant els propers sis mesos, cada diumenge, de nou a deu de la nit. Aquest, tractarà temes d’art visual i audiovisual a través de recursos exclusivament auditius i, segons asseguren des del propi programa, “no només ens atrevirem a parlar de música de tant en tant, sinó que també ballarem d’arquitectura i cantarem algunes de les propostes culturals més interessants de la setmana”, parafrasejant Frank Zappa, autor de la cèlebre frase “parlar de música és com ballar d’arquitectura”.

Així doncs, la idea del programa és la de tractar temes relacionats amb el món de l’art i la cultura (exposicions, cinema i teatre, a grans trets) des d’un punt de vista radiofònic i, per tant, auditiu. Cada programa tindrà un eix temàtic que ajudarà a dotar-lo d’una certa unitat i tots els seus continguts tindran un pes en sí mateixos, però alhora serviran d’agenda cultural. El contingut principal del Sinestèsia seran entrevistes als protagonistes de les diferents manifestacions artístiques que es tractaran al programa.

Aquest proper diumenge, a les 21 h., s’emetrà a Ràdio Silenci després del programa de swing Merrie Melodies i a La Xarxa, just després del programa En joc.

Marc Querol, director de l’emissora de ràdio garriguenca, assegura que “aquest nou programa de ràdio que estrenem, per a tot Catalunya i des de Ràdio Silenci, confirma la bona feina que estem fent des de fa anys, a banda d’ajudar a promocionar el poble fora d’aquest”, alhora que recorda que aquest estiu “ja vam participar amb el Melòmans a la programació de La Xarxa”.

Tota la informació sobre el Sinestèsia en concret i Ràdio Silenci en general, la trobareu a la web de l’emissora local de la Garriga.

Article anteriorEl documental “La terrissa negra” es va presentar divendres a Can Raspall
Article següentCrida per recopilar imatges antigues de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.