Ja t’has inscrit a la Sant Silvestre? Afanya’t!

0
207

Com ja dèiem el passat 15 de novembre, enguany el Club d’Atletisme Les Tortugues ha tornat a organitzar la cursa de Sant Silvestre en el que serà la seva tercera edició a la Garriga. si ets un runner professional o simplement t’agrada córrer, no ho dubtis i viu l’experiència que suposa recórrer els carrers del teu poble en una data tan assenyalada com és l’últim dia de l’any envoltat d’amics, familiars i coneguts!

La sortida de la cursa es farà des de la plaça del Silenci a les sis de la tarda i els participants tindran al voltant d’una hora per a cobrir els set quilòmetres. Les inscripcions es poden fer a través d’un ingrés de tan sols 3 euros a Caixa Laietana, al número de compte 2042 0237 82 3000003211. Es recomana l’ús d’una llanterna frontal, doncs a les sis de la tarda ja serà fosc.

No t’ho pensis massa i atreveix-te a córrer la Sant Silvestre de la Garriga!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.